ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ ВКУСНИЯ СВЯТ НА САЛАТИ „АПЕТИТО“!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

От създаването си през 1998г. до този момент, вече повече от двадесет години, фирма „Юнифейс“ ЕООД произвежда и дистрибутира млечни, майонезни и зеленчукови салати под бранда „Апетито“!  Богат асортимент, високо качество, конкурентни цени и собствена дистрибуторска мрежа са водещите принципи, които извеждат компанията от нивото на локален производител до име познато и търсено в национален мащаб. Изминатият път не беше нито кратък, нито лесен, но водени от амбицията и увереността, че можем да бъдем сред най-добрите, ние успяхме да достигнем до трапезата на много клиенти и да станем част от тяхното меню в делник и празник. 

Нашата цел е да съхраним добрите търговски практики, които създадохме през годините и да надградим всичко, което работи в полза на качествения и вкусен продукт!

 

 

КЪДЕ СМЕ НИЕ СЕГА

„НАПРАВИ ПЪРВАТА КРАЧКА И ПЪТЯТ САМ ЩЕ СЕ ОТКРИЕ ПРЕД ТЕБ!“

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Доказателство за качествените продукти и професионалното отношение, което влагаме във всеки един детайл от работата е постоянното увеличаване броя на нашите клиенти. Първоначално дейността ни беше локализирана изцяло и само в Централна Северна България. Постепенно, година след година в резултат на все по-голямото търсене, ние разширихме търговската мрежа, в която присъстват нашите продукти. За да сме уверени, че вървим в правилната посока сме изградили набор от критерии, които да следваме. На първо място за нас всеки клиент от най-малкия до мултинационалната верига е важен и значим, като заслужава да получи най-доброто по отношение на комуникация, обслужване и продукт. Водени от желанието да отговорим адекватно на търсенето и вкусовите предпочитания на нашите клиенти, ежегодно актуализираме и обновяваме портфолиото си. Изключително държим на дипломатично отношение и проявяване на разбиране към неизбежните проблемни ситуации съпътстващи всяка съвместна дейност. Затова днес, двадесет и две години след основаването на компанията, може да ни откриете в почти всички градове на страната.

ПРОДУКТИТЕ ПОД БРАНДА  „АПЕТИТО“ ПРИСЪСТВАТ В УДОБНИТЕ КВАРТАЛНИ МАГАЗИНИ, ТОП ЛОКАЛНИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, РЕГИОНАЛНИ И НАЦИОНАЛНИ ВЕРИГИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ !

СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО

КАЧЕСТВЕНАТА ХРАНА Е КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ“!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Първото и най-важно условие за мениджърския екип на „Юнифейс“ ЕООД е продуктите, които достигат до клиентите да имат първокласни вкусови качества и да бъдат безопасни. За тази цел разработихме, внедрихме и сертифицирахме МЕЖДУНАРОДНИЯ СТАНДАРТ ЗА ХРАНИТЕ ISO 22 000: 2005 .Сертифициращата компания е  Transpacific Certifications Limited (TCL), която е с доказан професионализъм, дългогодишен опит и хиляди клиенти в областта на разработването и удостоверяването на добри производствени практики по отношение безопасността на храните.

Когато качеството има значение......!