• ПЪЛНЕНИ ДОМАТИ СЪС САЛАТА „СНЕЖАНКА“ •
Студеният и мрачен ноември все повече ни кара да търсим топло и уютно местенце, където да прекарваме дългите, зимни вечери. Дали ще бъдем при добри приятели или вкъщи с любимите хора, вкусната храна винаги е условие за добро настроение. Затова ви предлагаме една идея за бързо, но вкусно и ефектно предястие, с което да впечатлите гостите или да зарадвате семейството си. Рецептата за пълнени домати със салата „СНЕЖАНКА“ може да прочетете тук:
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
• салата „Снежанка“ 0.350кг. марка „Апетито“;
• 4-5бр. средно големи домата;
• листенца мента или стръкчета копър за украса;
• листа зелена салата за канапе;
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Измиваме и подсушаваме добре доматите. Изрязваме капачетата и отделяме настрани. С малка лъжичка прецизно издълбаваме доматите. Запълваме вътрешността със салата „Снежанка“. Декорираме отгоре с листенцата зеленина по избор. Също по желание леко похлупваме. Може и без капачета, и в двата случая предястието стои ефектно. Препоръчително е, ако не ги сервирате веднага да ги държите в хладилник, за да са добре охладени и салатата да е стегната. В плитка чиния сложете листата салата и аранжирайте напълнените домати.
ДА ВИ Е СЛАДКО!